Behandling af løbeøjne

Tip til behandling af løbeøjne.

Jeg er personligt imod at bruge kemikalier, så derfor får i min fremgangsmåde, og håber den vil hjælpe jer til at afhælpe jeres problemer med løbeøjne.

SVÆR GRAD AF LØBEØJNE, kan dog have andre årsager, medicin krævende årsager. Så der kan en konsultation hos dyrlæge/øjendyrlæge være nødvendigt, for at klarlægge årsagen til det.

Min oplevelse er, at de fleste hvalpe har løbeøjne ved tandfrembrud, ved tandskifte og omkring løbetid (tæver), og i de situationer er det nok at gøre som jeg vil beskrive nedenfor.

!: Fjern øjensnask med en tættekam.

2: Vask med en vatrondel vædet med vand,

3: Dernæst tages en ganske lille smule kartoffelmel, og nuldre det ind i hårene tættest ved øjnene (ved næsen)`, lad det sidde lidt, indtil det bliver tørt, og gennemred dernæst med tættekammen for at fjerne overskydende `mel .

se mere udførligt i min facebookgruppe “Gode råd om pelspleje til coton de tulear”

Mine erfaringer med løbeøjne er desuden af foderet kan have meget at sige, oplever at giver man et foder af ringe kvalitet, med meget kemi, fyldstoffer og farvestoffer forværres de.. Desværre ved mange hundeejere slet ikke nok om hvad deres hunds foder indeholder, men bliver blændet af foderproducenternes flotte farver og billeder på posen, og glemmer at vende posen om, og læse hvad det faktisk indeholder. Min oplevelse er desuden at giver man hunden dårlige kina kødben/tørrede produkter/godbidder så forværres det også.. De kødben fra de fleste supermarkeder er fyldt med kemi, farve, smag.. Men I må jo gøre jeres egne erfaringer. Der er en jungle derude, og hunde er ikke ens, og vi tænker eller ikke ens.. Hvis alle tænkte som jeg, var der masser af foderfirmaer, som ville være lukket, ganske fordi det er noget lort de laver.. Og de skulle skamme sig, over at servere sådan noget til vores hunde.. De ved jo godt det er de færreste hundeejere som virkelig sæter sig ind i hvad de laver og hvad foderet indeholder..

Comments are closed.