Vi mindes

BELLA 23 November 2008-14 Marts 2018
Bella blev revet fra os lige pludselig. Vi havde i et stykke tid observeret at hendes hoste tog til, og havde dialog med KU-SUND, hvor vi faktisk havde tid til udredning dagen efter hun blev taget fra os.
Bella var en elskelig lille dame med sine meninger. Hun blev kaldt GUCCI- tøs fordi hun var en fin dame. Hun var dronning af House of Stormly.. Vi elskede hende over alt på jorden og hun har givet os så meget kærlighed.. Den største kærlighed er Fie.. Den førstefødte her i House of Stormly..
Vi vil altid huske dig, vi vil altid elske dig.. 

The Rainbow bridge

There is a bridge connecting Heaven and Earth.  
It is called the Rainbow Bridge because of its many colors. 
Just this side of the Rainbow Bridge there is a land 
of meadows, hills, and valleys with lush green grass. 
When a beloved pet dies, the pet goes to this place. 
There is always food and water and warm spring weather. 
The old and frail animals are young again. 
Those who are maimed are made whole again.  
They play all day with each other. 

There is only one thing missing. 
They are not with their special person who loved them on earth. 
So, each day, they run and play until the day comes 
when one suddenly stops playing and looks up! 
The nose twitches! The ears are up! The eyes are staring! 
And this one suddenly runs from the group. 
You have been seen, and when you and your special friend meet, you take him or her in 
your arms and embrace. 
Your face is kissed again and again and again, 
and you look once more into the eyes of your trusting pet. 
Then you cross the Rainbow Bridge together, 
never to again be separated. 

BØLLE 30 maj 2004-10 september 2018

Bølle, vores alles dejlige bøllefis blev hentet ved Nykøbing mors i 2004, og fra første sekund jeg fik ham i mine arme vidste jeg vores bånd ville knyttes og han ville altid være min tro følgesven. Han knuede sig ind til mig, og jeg vidste han skulle med os hjem.

Bølle var elsket af ALLE, og han elskede alle.. Han trådte ind i alle store som små med sit glade, blide sind.. Han smed sig for folks fødder og så kunne nusningen bare gå igang.. En konkurrence om hvem der gav op først, havde vi tabt på forhånd.. Mange børn har været her i vores hjem, både som hvalpekøbere, men især som legekammerater til vores drenge. Børn som i begyndelsen i følge forældrene var bange for hunde, elskede også Bølle.. Bølle du var en stjerne, en ener.. Du vil altid blive båret i mit hjerte. Tak for mere end 14 år, med masser af dejlige minder.. Elsker dig, håber du har fundet Bella i hundehimlen, så kan I følges ad, til vi ses igen 

Stormly´s Fie 26/6-2011 – 20/11-2022

Fie var den førstefødte i det aller første kuld i mit opdræt, jeg dengang have kennelnavnet Stormly i DRU, der var ingen tvivl om at hun skulle blive her.. Den mest perfekte lille skabning, så lille og fin 172 g. Hun voksede sig stor, og vi var på en del udstillinger med hende da hun var Baby, Hvalp og Junior.. Hun begejstrede mange, hun havde en gang som en lækker hest i trav.. Bølgende, svævende.. Hun var et syn for guder.. Hun blev den perfekte mor til hele 4 kuld hvalpe. Hun legede gerne med dem, hun eeelskede at være mor. Fie have selvtilliden i orden, tronede sig gerne med bjæf og vuf, skulle altid gøre opmærksom på sin tilstedeværelse, når vi trådte ind et nyt sted.. Hun var samtidig blid som et lam, kyssede gerne flittigt, på alle som gav hende lov. Hun vil blive savnet usigeligt meget, kan ikke finde ord for hvor meget hun betød for os. Elsker dig for evigt, min smukke pige. Vi ses på den anden side…

Comments are closed.